Anoek Roodenburg

Tekstschrijver met ervaring in marketing en projectmanagement

Tot 2010 werkte ik in de financiële dienstverlening. Ik was productmanager, mijn collega was marketeer. Op elk project zat een projectmanager en als er teksten geschreven moesten worden, schakelden we een tekstbureau in. Allemaal verschillende rollen en duidelijk afgebakende verantwoordelijkheden. Maar eigenlijk wilde ik het allemaal: meedenken over de strategie, commerciële plannen maken, creatieve concepten bedenken en uitwerken, goede teksten schrijven én coördineren.

Na ruim 10 jaar financiële dienstverlening heb ik de knoop doorgehakt; in 2010 ben ik gestart met ROODschrijft. Sindsdien zet ik mijn creativiteit, organisatietalent en kennis en ervaring op het gebied van marketing, promotie, tekstschrijven en projectmanagement in voor diverse opdrachtgevers. Voor de een organiseer ik een brainstormsessie voor een nieuwe communicatiecampagne of schrijf ik een maandelijkse nieuwsbrief, voor de ander coördineer ik de ontwikkeling van een nieuw bedrijfsmagazine of beheer ik de website.

De afgelopen jaren is ROODschrijft gestaag gegroeid. Ik werk samen met bedrijven en ondernemers, maar ook met webdesigners, vormgevers, fotografen en communicatiebureaus.

Sinds 2015 ben ik ook uitgever en hoofdredacteur van Leidsche Rijn Magazine, een lokaal magazine in Utrecht-Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern met een oplage van 15.000 exemplaren.

Kennismaken?

Neem contact op om een afspraak te maken!